Zomerfeest in Lochuizen een gekkenboel

tn_Afbeelding nieuw Roy 30349LOCHUIZEN – Lol, bier en zon. Deze ingrediënten maakte de noaberspelen in Lochuizen tot een succes. Het buikschuiven en de hellingbaan trok het meeste bekijks tijdens het jaarlijkse zomerfeest. Zondagmiddag moesten de teams flink aan de bak om de titel in de wacht te slepen. Het lijkt wel een beetje op de Zwarte Cross? “Ja, een mini Zwarte Cross”, lacht Joachim Geerdink.

“Er stonden gisterenavond en -nacht al wat caravans op het terrein. Een groepje jongens uit Geesteren hebben hier overnacht. Volgend jaar willen we een mini-camping maken. Zodat meer mensen hier kunnen blijven slapen. We hebben al wat leuke activiteiten achter de rug. De playbackshow en het bedrijvenuurtje.” Verkoeling was er voldoende tijdens de spelen. Veel spelletjes waren ‘nat’. Er is ook minder leuk nieuws te melden over het zomerfeest. Presentator Paul Ankersmid (54) uit Rietmolen stopt na tien jaar met zijn ‘honderd meter dom lullen’. Veel mensen vonden zijn grappen en grollen en de manier van presenteren geweldig.

“Ik vond het altijd leuk om te doen. Maar nu zet ik er een punt achter. Ik wil anderen ook de kans geven om de boel aan elkaar te praten. “Hoelang ik al bezig ben met presenteren? Toen ik twintig was pakte ik al de microfoon. Wat mij het meest bij is gebleven? Twee jaar terug heb ik mijn ribben gekneusd toen ik met Jan Roerink van de helling ging.”

Vanavond wordt het zomerfeest afgesloten met een optreden van Chameleon. Oja, onze fotograaf kwam tijdens de noaberspelen een condoom tegen in het gras (zie foto 21). Er worden dus ook andere dingen gedaan dan bier drinken!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2085]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven