Aanhanger raakt los na botsing met boom

Haaksbergseweg 022-borderEIBERGEN – Bij een aanrijding op de N18 (Haaksbergseweg) in Eibergen, ter hoogte van de afslag naar de begraafplaats, is donderdag een personenvoertuig met aanhanger flink beschadigd geraakt. De aanrijding vond rond 11.00 uur plaats. Het verkeer heeft enige tijd hinder ondervonden van de bergingswerkzaamheden.

De brandweer van Eibergen werd omstreeks 11.00 uur opgeroepen inzake een ongeval wegvervoer materieel. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een personenvoertuig met aanhanger die door nog onbekende reden van de weg was geraakt en een boom had aangereden. Hierbij is de aanhanger los geraakt van de auto.

De bestuurder (19 jaar uit de Heurne) van het voertuig raakte niet gewond. De brandweer heeft maatregelen getroffen tegen weggelekte vloeistoffen uit het voertuig. Het doorgaande verkeer werd over één baan langs het ongeval geleid. Omstreeks 11.45 uur werd de weg weer vrijgegeven.
[nggallery id=2109]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven