Borculo op de kaart met grote modeshow

BORCULO – In Borculo staat het op 20 augustus bol van de modellen. Dan wordt namelijk de grootste modeshow van Nederland georganiseerd. Meer dan driehonderd modellen lopen door het centrum van Borculo en showen hun kleding en accessoires afkomstig van Borculose ondernemers.

Wilt u zich aanmelden als model? Ga naar één van de deelnemende winkels en meld u aan. De modeshow is aangemeld bij het Guinness Book of Records en gehoopt wordt op het behalen van het record. De organisatie van deze modeshow is in handen van de Stichting Promotie Borculo, Schuurman Schoenen en stichting voor Cultuur, Sport en Spel.

De voorbereidingen zijn al in volle gang en op 20 augustus zal een mooi resultaat getoond kunnen worden. De organisatoren willen hiermee Borculo nog duidelijker op de landelijke kaart zetten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven