Brandweer Ruurlo in actie voor de jeugd

RUURLO – Op maandag 18 juli is er in Ruurlo weer een brandweermiddag voor de jeugd. Al vele jaren  heeft de brandweer in Ruurlo spelmiddagen georganiseerd, tot groot plezier van vele kinderen. Ook dit jaar rukt de brandweer uit voor de jeugd van Ruurlo èn voor de vakantie-gasten, die in Ruurlo vertoeven. De start is bij de brandweerkazerne aan de Groenloseweg.

Vandaar uit worden de kinderen per brandweerauto gebracht naar een weiland aan de Branderveenweg (weide van Dijkman), waar een geweldig waterspektakel zal plaats vinden. Het is genieten voor jong en oud. Ook ouders zijn welkom. Met name voor de kleintjes is het belangrijk dat er begeleiding mee gaat. Het is aan te bevelen droge kleren en een handdoek mee te nemen. Op het weiland wordt de spuitslang in werking gesteld en dan kan het waterspektakel beginnen.

Watervoetbal is een van de onderdelen van het waterspel. Ieder die een rit met de brandweerauto wil met de brandweerauto wil maken en/of aan dit watrespektakel wil deelnemen moet om 14.00 uur, uiterlijk om 14.15 uur aanwezig zijn bij de brandweerkazerne in Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven