Brandweer zorgt voor vertier in zwembad

EIBERGEN – Brandweer Eibergen en zwembad het Vinkennest organiseren op zaterdag 6 augustus een dag vol activiteiten. Zo kan iedereen meedoen met het spel ‘spuitvoetbal’, waarbij met brandweerslangen en water een bal verplaatst moet worden om te kunnen scoren.  Ook zal er een zeepglijbaan gemaakt worden waar iedereen zijn of haar buikschuif-kunsten kan laten zien.

Voor de kinderen zullen er diverse waterspelen georganiseerd worden waarbij ze zich een echte brandweerman of brandweervrouw zullen voelen. Daarnaast kan je testen hoe het zit met je reddingscapaciteiten in het water. Op deze dag zal er ook een eerste demonstratie worden geven van het nieuwe oppervlaktereddingsteam van brandweer Eibergen. Dit team wordt ingezet bij waterongevallen en op deze dag kan iedereen de materialen en acties van dichtbij bekijken.

Kom dus op zaterdag 6 augustus naar zwembad het Vinkennest in Eibergen en beleef een leuke dag voor het hele gezin! Locatie: Zwembad het Vinkennest (Stokkersweg 4, Eibergen). Tijd: 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.brandweereibergen.nl of www.zwembadvinkennest.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven