Buurtvereniging ’t Caatje viert jubileum

tn_afbeelding-nieuw-roy-31332EIBERGEN – Buurtvereniging ’t Caatje (het eerste deel van de Herman ten Catestraat in Eibergen) bestaat dit jaar 35 jaar! ‘t Caatje probeert ieder jaar meerdere activiteiten voor haar leden te organiseren. De afgelopen jaren zijn er onder andere speur- en fietstochten georganiseerd, droppings, barbecues en feestavonden.

De activiteiten worden altijd goed bezocht. Het is er altijd gezellig en er wordt dan ook veel gelachen. Om een deel van de activiteiten te bekostigen deed de buurtvereniging afgelopen jaar mee met de koninginnemarkt in Eibergen. De spulletjes werden door de buurtbewoners verzameld en verkocht tijdens de markt.  

Dit jaar wordt het 35-jarig bestaan van ‘t Caatje gevierd. De buurtvereniging is ontstaan op initiatief van enkele buurtbewoners. Momenteel bestaat de buurtvereniging uit dertig gezinnen.  Er zijn zelfs enkele leden die al 35 jaar lid zijn van de buurtvereniging!  Deze leden werden door de andere leden van de buurvereniging, tijdens de jubileumdag op zaterdag 9 juli, in het zonnetje gezet.

De jubileumdag begon met het spelen van een heus levend ganzenbord. Het bestuur heeft erg haar best gedaan om er een feestelijke dag van te maken. Na het ganzenbord werd er volop gefeest. Keurslager Boenders zorgde voor de catering en de muziek was in handen van dweilorkest “De Spekboeren”.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2117]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven