Eibergse kat vermoedelijk doodgeschoten

EIBERGEN – In de buurt van de Vreegraven in Eibergen is tussen woensdag 27 juli 21.00 uur en donderdag 28 juli 08.00 uur een kat doodgeschoten. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie.

De kat werd woensdagavond om 21.00 uur door de eigenaar voor het laatst gezien. Donderdagochtend omstreeks 08.00 uur trof de eigenaar de kat dood aan in een greppel in de buurt van zijn woning. Onderzoek door de dierenarts wees uit dat de kat vermoedelijk is overleden aan een schotwond.

De politie stelt een onderzoek in en vraagt eventuele andere gedupeerden zich te melden bij de politie. Ook mensen die iets gezien hebben dat in verband kan worden gebracht met dit incident worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven