Goede tip leidt tot aanhouding fietsendief

EIBERGEN – Met behulp van een goede tip is woensdag een fietsendief in de kraag gevat. De dief werd rond 10.00 uur aangehouden in wijk ’t Simmelink. Agenten troffen de gestolen fiets aan in een schuur. De man uit Eibergen is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De fiets is inmiddels teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De verdachte krijgt een boete die opgelegd wordt door Justitie. Wanneer de fiets gestolen is kan de politie niet bevestigen.

Update donderdag 20.15 uur:
Dankzij een tip is een 20-jarige verdachte aangehouden. Hij verklaarde de fiets te hebben gevonden en dit niet bij de politie te hebben gemeld. Dit laatste is men wel verplicht. Tegen hem wordt daarom wel proces verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven