”Is die jongen op die motor echt 13 jaar?”

tn_Afbeelding nieuw Roy 33101GELSELAAR – Veel toeschouwers langs het parcours – tijdens het Vol Gas Festival – konden het niet geloven. ”Is die jongen op die zijspanmotor echt 13 jaar?”. Voor Rick Hofman uit Klarenbeek is het de normaalste zaak van de wereld om op een motor te rijden. “Toen ik vier jaar was reed ik al met een motor bij ons in de tuin.” Samen met zijn broertje Thijs (10) – die in het bakje zat – vermaakte ze het publiek.

Rick Hofman heeft een tijdje geleden de motor gekregen van stichting Doe een Wens omdat hij toen de ziekte leukemie had. Nu is hij volledig genezen en geniet Rick van elke moment op zijn dierbare motor. Tijdens de tweede editie van het Vol Gas festival was er zaterdag nog meer brullend geweld. Micropulling, gazonmaaier-race, motor- en brommercross en niet te vergeten autocross.

Maar wat ook veel publiek trok waren de politiehonden van Politiehondenvereniging Borculo (zie foto’s). In de wei aan de Geesterseweg was het zaterdagmiddag behoorlijk druk. In de avond werd het festival afgesloten met optredens van bands zoals Fragment en de Jovink coverband.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2146]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven