Opgave voor (voet)volleybaltoernooi start

RUURLO – In het kader van de Reurlse Pompdagen organiseert voetbalvereniging Ruurlo zondag 31 juli in het hart van Ruurlo op het Kerkplein en in de Dorpsstraat het bachvolleybaltoernooi. Van 17.00 tot 21.00 uur worden de beachvoetvolley wedstrijden per tweetallen op twee speelvelden gespeeld.

Aansluitend op het toernooi vindt er op het Kerkplein een spectaculair optreden plaats van de “Disco Kings’. Nieuw dit jaar is dat er gelijktijdig een beachvolleytoernooi (3-tal) georganiseerd wordt, zodat niet alleen voetballers maar iedereen aan het toernooi kan deelnemen. Dit jaar zijn er vier categorieën (nethoogte voor alle categorieën ongeveer 2 meter): beachvoetvolley toernooi tot 19 jaar, beachvoetvolley toernooi tot 40 jaar, beachvoetvolley toernooi 40+, beachvolley toernooi (alle leeftijden).
 
Deze wedstrijden kunnen uiteraard niet zonder scheidsrechters gespeeld worden, wilt u enkele wedstrijden fluiten dan kunt u zich ook aanmelden via onderstaand e-mail adres. Opgave is mogelijk bij Arian Timmerman tot uiterlijk 24 juli via het e-mailadres: [email protected] .

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven