Twee daders gezocht van winkeldiefstal

BORCULO – In Borculo is de politie op zoek naar twee daders die dinsdagmiddag een winkeldiefstal hebben gepleegd bij de Kruitvat. Via getuigen hoopt de politie aan meer informatie te komen. Signalement van de mannen: 1.80 meter lang, kalend (sportschool type). Tweede persoon: 1.75 groot, donker haar. De tas waar waarschijnlijk de spullen in zaten was een shopper met bloemen. Heeft u informatie bel de politie via 0900-8844.

Update woensdag 13.30 uur:
Op dinsdagmiddag 26 juli hebben twee mannen een nog onbekende hoeveelheid scheerproducten bij een drogisterij op het Muraltplein in Borculo weggenomen. De politie stelt een onderzoek in. De politie werd rond 14.00 uur door het winkelpersoneel over de diefstal geïnformeerd. Het personeel zag twee onbekende mannen, die met de scheerproducten zonder te betalen weg wilden lopen en sprak hen daarop aan. De eerste verdachte vluchtte. Toen de winkelbediende achter de man aan wilde gaan, werd ze door de tweede verdachte tegengehouden. Daarna ging ook deze verdachte er vandoor. Agenten hebben nog naar de mannen uitgekeken, maar troffen hen niet meer. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Het signalement van de daders: Eerste dader is een forse/gespierde man, rond 1,80 lang en is kaal. Hij droeg een grijs baseballshirt en is rond de 40 jaar. Hij heeft een blank uiterlijk. De tweede dader is een man met een Zuid-Europees uiterlijk en hij heeft donker stekeltjes haar. Hij is ongeveer 1,85 meter lang. Hij droeg een big shopper met een bloemmotief. Heeft u iets gezien, dat de politie kan helpen bij het onderzoek, bel dan 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven