Verkeersconflict loopt uit tot aanhouding

GEESTEREN – Een 38-jarige man uit Lochem is afgelopen vrijdag door de politie aangehouden. Hij had in Geesteren na een verkeersconflict een deuk in het portier van een medeweggebruiker getrapt. De politie kreeg omstreeks 13.50 uur een melding dat een automobilist bij een inwoner uit Eefde en deuk in de auto had getrapt.

De Eefdenaar reed over de Nettelhosterweg in de richting van Borculo waar op dat moment wegwerkzaamheden waren. Achter hem reed nog een auto. Toen beide bestuurders een wegafzetting naderden en het verkeer uit tegen-overgestelde richting voorrang moesten verlenen, werden beide auto’s plotseling met hoge snelheid ingehaald.

Deze bestuurder moest behoorlijk in de remmen om geen aanrijdingmet z’n tegenliggers te krijgen. Toen de Eefdenaar deze snelle bestuurder verderop op zijn gedrag wilde aanspreken, werd er een deuk in zijn portier getrapt. De gewaarschuwde politie trof de bestuurder korte tijd later in Borculo aan en hield hem aan.

Tegen de Lochemer wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven