Vijver in ‘hondenbos’ afgezet door politie

hondenbos-1-nieuwEIBERGEN – De vijver in het ‘hondenbos’ is donderdag afgezet door de politie. Waarom zult u denken? Er is een fles met een verdacht goedje erin gevonden. De gemeente en politie willen geen risco lopen en hebben daarom de omgeving rond te vijver voorzien van rood-wit afzetlint. Advies is om niet in de buurt van het water te komen in het bos aan de Vaarwerkweg met de Stokkersweg.

“We weten nog niet wat er in de fles zit, mogelijk is het water van de natuurvijver ook verontreinigd. Forensisch onderzoek moet uitwijzen om wat voor stof het gaat. Tot die tijd blijft het gebied afgesloten met lint”, vertelt wijkagent Rob van Meurs aan Nieuwsuitberkelland.nl.

De gemeente gaat het water van de vijver onderzoeken. De hulpdiensten zijn de laatste tijd druk met verdachte stoffen in Olden Eibergen. Aan de Olden Eibergsedijk werd twee keer over een witgeel poeder aangetroffen. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat het gaat om bluspoeder.

Getuigen die de laatste tijd iets verdachts gezien hebben in de buurt van het hondenbos kunnen contacten met de politie via 0900-8844.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=2097]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven