Zomerfeest in Haarlo is van start gegaan

Haarlo 110-borderHAARLO – Het jaarlijkse zomerfeest in Haarlo is weer van start gegaan. Dit jaar wordt het veertigjarig jubileum gevierd. Afgelopen donderdag is het zomerfeest om 10.00 uur gestart met koffie bij Prinsen. Daar is ook een foto-expositie over veertig jaar zomerfeest Haarlo geopend. Vrijdag trok de optocht door de straten.

Daarna was er een rondrit met touringcar voor 55+ers met onderweg een lunch. In de avond was er een openluchtconcert van de gezamelijke muziekverenigingen en een balonnenwedstrijd. Op vrijdag startte om 13.30 uur een kleurrijke optocht met versierde wagens en loopgroepen. Onze fotograaf was ter plaatse.

Om 15.00 uur beginnen de volksspelen met vogelschieten en vogelgooien. Om 19.30 uur start de Hoarlsen avond in HCR Prinsen met medewerking van “Storing”. Ook zullen er door diverse buurten playbackshows worden gegeven.

Het programma van zaterdag luidt als volgt: 7.30 Reveille, 9.30 uur gezamenlijk ontbijt op de feestweide bij hcr. Prinsen, 13.30 uur optocht versierde wagens en loopgroepen, 14.00 uur expositie bij hcr. Prinsen, 14.45 Braderie op de feestweide verzorgd door de Haarlose buurten en een kunstmarkt door de Haarlose kunstenaars.

Op de vrijdag en zaterdag zal de kermis geopend zijn vanaf circa 14.00 uur.

Foto’s vrijdag:
[nggallery id=2096]

Foto’s zaterdag:
[nggallery id=2098]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven