Zomerfeest: ‘Rietmolen heeft veel talent!’

tn_Afbeelding nieuw Roy 31246RIETMOLEN – Welke artiest droomt er niet van, optreden voor een groot publiek. Voor de deelnemers aan de playbackshow tijdens het zomerfeest in Rietmolen kwam deze droom uit. Negen buurten moesten zich van hun beste kant laten zien. Één van de sterren was Sharel Meulenkamp (zie video). Met het nummer van Captain Jack zette de zangeres uit Reetmölle de tent zondagmiddag compleet op z’n kop.

De grote winnaar werd dit jaar buurt Hoonte. Met het nummer ‘Blue’ wonnen ze de playbackshow. Het nummer was special uitgekozen omdat het bij de nieuwe dorpsaccommodatie past. Zaterdagavond trok DJ Gerard Ekdom enorm veel publiek. Maar liefst 2500 bezoekers trok de avond.

Wat in Rietmolen ook een traditie is – naast de playbackshow – zijn de volksspelen. De nieuwe koning van Rietmolen is Andre Schoer. Koningin werd Karine Essink. Bij de jeugd schoot Niels te Lintelo de vogel naar beneden. Bij de dames (jeugd) won Silke ter Braak de titel jeugdprinses.

Zondagavond wordt het feest in Rietmolen afgesloten met de Q-Music – Foute Tour.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2116]

 

 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven