Zonnestudio Svelte verhuist naar centrum

tn_afbeelding-nieuw-roy-31183NEEDE – Weer goed nieuws in de Oudestraat! Er wordt weer een leegstaand winkelpand gevuld. Bewegings- en zonnestudio Svelte gaat verhuizen. Nu zit de ondernemer nog aan de Wilhelminastraat (in het pand waar vroeger Steenman zat). Maar over vier weken verhuist het bedrijf naar de Oudestraat. De nieuwe studio komt naast Mamoura Plaza te zitten.

“Waarom we onze oude stek verlaten? Het centrum is een betere plek dan waar we nu zitten. Lekker centraal en bij de andere winkels”, zegt de eigenaar die zaterdag samen met een groep bouwvakkers druk bezig was met de opknapbeurt van het nieuwe pand.

Het hele winkelpand is gestript en wordt opnieuw ingericht. Svelte is één van de eerste ondernemers – gevestigd buiten het centrum – die naar de Oudestraat gaat.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2115

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven