Afval gedumpt langs Eibergse Kerkloolaan

EIBERGEN – Er wordt de laatste tijd steeds vaker afval gedumpt in het buitengebied van Eibergen. Dit weekend was het weer raak langs de Kerkloolaan. Daar werd een grote hoeveelheid afval gevonden. De politie gaat maatregelen nemen en roept daarom burgers op een oogje in het zeil te houden. Zondag lag er ook een koelkast langs de Winterswijkseweg in Holterhoek.

Wijkagent Geertjan Sloots bericht op zijn twitteraccount over de zaak. Hij zoekt informatie om de eigenaar te vinden van de berg afval. Mensen die wat gezien hebben kunnen bellen met de politie: 0900-8844. Het kan ook zijn dat u wat herkent op de foto’s.

De Wildbeheereenheid Rekken/Eibergen treft ook steeds vaker avfal aan in bermen en sloten. In de meeste gevallen wordt de gemeente ingelicht. Wordt er bij u in de buurt ook afval gedumpt mail naar [email protected].

[nggallery id=2173]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven