Al veel deelnemers voor tennistoernooi

BORCULO – Van 21 tot 28 augustus staat het tennispark ABTC De Wildbaan in het teken van het Intersport Schuurman Open Tennistoernooi, onderdeel van het OGTC Oost Gelderse Tennis Circuit.

Ook dit jaar is het de toernooicommissie, onder leiding van Coen Gerberink gelukt om een groot aantal spelers in te plannen. De organisatie verwacht weer een vol en gezellig toernooi. Inmiddels hebben 150 deelnemers uit de gehele regio zich opgegeven. Hoofdsponsor Intersport – Schuurman stelt de prijzen weer ter beschikking voor de winnaars en winnaressen.

Het Intersport Schuurman Open Tennistoernooi is bekend vanwege de gezellige sfeer tijdens het toernooi. Vanaf het balkon kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden genoten van enkel- en dubbelpartijen in de categorieën 3 tot en met 8.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven