Animo voor smartlappenfestijn valt tegen

tn_2011_0806Smartlappenfestival0011EIBERGEN – Het smartlappenfestival heeft in de afgelopen jaren veel veranderingen ondergaan. Het begon allemaal op de Brink. Daar werd het festijn vijf jaar georganiseerd. De zesde editie (2010) werd gehouden in het openluchttheater. Begin dit jaar wilde de organisatie het daar weer opzetten. Maar door de slechte (weer)ervaringen van vorig jaar is het festival dit jaar verhuisd naar het ’t Spieker.

De eerste dag van het smartlappenfestival (zaterdagavond) werd niet zo druk bezocht. Ruim 150 bezoekers namen een kijkje. Vandaag – zondagmiddag – is de tweede dag van het festival. Van 13.30 tot 17.30 uur is iedereen welkom. “We hebben genoeg promotie gemaakt met  flyers, posters en artikels in de regionale weekbladen.Daar kan het niet aan liggen”, zegt de organisatie.

Er was tijdens de muziekavond ook nog een afscheid. Voorzitter Gradus Geenen stopt met zijn functie bij stichting Smartlappenfestival Eibergen. Hij is samen met zijn vrouw verhuisd naar Den Bosch. Ook moest Geenen afscheid nemen van Leedvermaak. Daar was hij vier jaar secretaris.

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=2153]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven