Appel-verkooptruc werpt zijn vruchten af

afbeelding-nieuw-roy-33330RUURLO – Veel automobilisten trapten er donderdagmiddag in op de Groenloseweg (N319). Twee dames stonden met een a4tje langs de weg. Het leek erop – vanuit de auto – dat ze stonden te liften maar dat was niet het geval. De meiden waren gewoon appels aan het verkopen voor het huis. Bestuurders konden door hun snelheid de tekst niet lezen en werden door de ’truc’ gelokt!

Zelf hadden Annelies (13) en Laura (11) Maarseman helemaal niet in de gaten dat ze op lifsters leken langs de drukke weg. “Ik was even een rondje aan het maken door Berkelland opeens zag ik twee meiden met een stuk papier langs de weg staan. De tekst kon je bijna niet lezen. Ik ging ervan uit dat ze gestrand waren en een lift wilden hebben. Maar ze verkochten appels. Prachtig!, deze twee kinderen verdienen een plaats op Nieuwsuitberkelland.nl”, aldus journalist Roy Nijman.

Annelies en Laura wilden gewoon een zakcentje bijverdienen met de appels uit eigen tuin. De meeste automobilisten wilden de zusjes niet teleurstellen en kochten een paar appels. Wat ze kosten? Tien cent per stuk. “Ik wil graag sparen voor een Blackberry zegt Annelies. “Maar dat gaat denk ik niet lukken. Dan moeten we heel wat appels verkopen.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven