Automobilisten in Eibergen zijn echt blind!

tn_Afbeelding nieuw Roy 33440EIBERGEN – Grote borden met informatie over een omleiding (Beltrumseweg ter hoogte van het fietspad afgesloten), bord met doorgaand verkeer gestremd, en een verbodsbord (verboden in te rijden in beide richtingen). Is dat nog niet genoeg om aan te geven dat de weg is afgesloten? Blijkbaar niet, want in Eibergen zijn bestuurders echt blind. Automobilisten hadden schijt aan de borden en reden er gewoon langs!

Een Eibergenaar stond maandagmorgen vol verbijstering te kijken bij de verbodsborden ter hoogte van het fietspad aan de Beltrumseweg (zie video). “Er staan borden dat je er niet mag inrijden. Ze rijden allemaal gewoon door. Dit is slecht je kunt er beter geen borden neer zetten.” 

De politie had veel geld kunnen verdienen want doorrijden kost 50,00 euro. Wijkagent Rob van Meurs was op de hoogte van de situatie. Of hij maatregelen heeft genomen is niet bekend. Waarom de afsluiting? Het asfalt van het fietspad wordt vernieuwd. Ook morgen is de weg ‘afgesloten’ in verband met het aanbrengen van nieuw asfalt.

Met een knipoog: Oja, fotograaf Roy Nijman heeft een tijdje op de rotonde gestaan. Hij heeft heel wat bestuurders op de foto gezet. De politie krijgt morgen een mailtje met alle overtreders. Mensen krijgen automatisch een acceptgiro in de bus!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2174]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven