Groot oliespoor zet brandweer aan werk

NEEDE – Het was maandagavond een hele klus voor brandweer Neede om een groot oliespoor op te ruimen. Van de Visschemorsdijk tot de Oude Eibergseweg (bijna tot aan de Bijenkamp) lag olie op het wegdek. De gemeente en provincie kwamen ook in actie om te helpen met het reinigen van het wegdek.

Het verkeer had op sommige wegen hinder. De politie was ter plaatse om alles in goede banen te leiden en zorgde meteen voor de veiligheid van de brandweermannen en -vrouwen.

Waarschijnlijk is de olie afkomstig van een landbouwvoertuig. De politie doet verder onderzoek.

Update dinsdagavond 21.00 uur:
Tijdens het schoonmaken van het wegdek (oliespoor) is er een bromfietser gewond geraakt. De 16-jarige bestuurder wilde de Rondweg overteken in kwam door het gladde wegdek ten val. Een ambulance kwam ter plaatse om de Needenaar te onderzoeken. Hij werd overgebracht naar de huisartsenpost.

[nggallery id=2177]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven