Geld weg bij plofkraak Rabobank Borculo

plofkraak 010-borderBORCULO – Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 3 augustus een geldautomaat van de Rabobank aan de Needseweg opgeblazen en daarbij een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De plofkraak, die met een flinke knal gepaard ging en in de wijde omgeving te horen was, heeft rond 2.00 uur plaatsgevonden.

Vermoedelijk zijn er meerdere daders bij betrokken. Na de plofkraak zijn de daders gevlucht. De politie is meteen gestart met een zoektocht, maar heeft de daders niet meer aangetroffen. Ook is er een buurtonderzoek en een uitgebreid technisch onderzoek gestart.

De politie is op zoek naar tips en getuigen. Degenen die iets verdachts hebben gezien, auto’s met hoge snelheid hebben zien rijden of informatie hebben over de kraak, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[nggallery id=2150]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven