De Eibergse Zuivelhoeve wordt verkocht

tn_Afbeelding nieuw Roy 14942EIBERGEN – De Zuivelhoeve aan de Brink in Eibergen (op de hoek van de C1000) is vanaf 1 oktober in nieuwe handen. Marcel en Gertrüd Schilt hebben de zaak verkocht aan Bianca Doornink-Leppink uit Groenlo. “We gaan onze pijlen richten op onze andere twee zaken in Winterswijk en Zutphen. Die hebben extra aandacht nodig. Er gingen al geluiden rond dat we failliet waren. Maar dat is niet het geval”, laat Gertrüd weten.

Twee jaar terug hebben de Eibergse ondernemers de Zuivelhoeve in Eibergen geopend. “Het is uitgegroeid tot een mooi bedrijf met veel klandizie. Dan kun je de zaak ook goed verkopen”, zegt Schilt. Doornink die de zaak gaat overnemen heeft genoeg ervaring in deze branche. Ze heeft 22 jaar bij de Albert Heijn in Groenlo gewerkt.

De winkel blijft Zuivelhoeve heten. Gertrüd Schilt geeft aan dat ze gewoon aanwezig is tijdens de culinaire show op 4 september. Ook is de zaak tijdens de kermis (zondag) geopend. Op 4 oktober is de nieuwe winkel klaar en wordt dan geopend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven