Heel varken wordt hoofdprijs van loterij

EIBERGEN – De kermisloterij is elk jaar een groot succes. Ondernemers en stichting Draaimolen hebben ook dit jaar de handen ineen geslagen om inwoners te verrassen met geweldige prijzen. Dit jaar hebben Gerwin en Aleid Starink (keurslager Boenders) voor een bijzondere hoofdprijs gezorgd: een heel varken!

“Het is elk jaar moeilijk om iets leuks te verzinnen. Het idee kwam opeens naar boven. Ach, laten we een heel varken als prijs weggeven. We gaan met de winnaar in overleg hoe we het dier aanleveren. Ze mogen zelfs zien hoe we er lapjes van maken”, aldus Starink. Naast Boenders zijn er meer winkeliers die een hoofdprijs beschikbaar stellen.

De Albert Heijn zorgt voor één minuut gratis winkelen. En de Welkoop een BBQ-buitenkeuken. Zaterdag 20 augustus start de loterij in de Eibergse winkels. Op zaterdag 27 augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt op het podium (Brink). Wies Bol van de EOV en Hans Hanning (voorzitter stichting Draaimolen) doen het officiële gebeuren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven