‘I Love Monday’ valt erg goed in de smaak

tn_Afbeelding nieuw Roy 33548EIBERGEN – Ze hadden de titel van het nieuwe concept beter ‘Eibergen Loves Monday’ kunnen noemen in plaats van ‘I Love Monday’. Want dat was maandagmiddag rond de klok van vijf uur het beeld op het kermisterrein. Honderden kermisvierders kwamen op de DJ’s af. “Dit is prachtig, de mensen gaan echt uit hun dak. Daar doe je het voor!” zegt DJ Impulzo (Jeroen Sloot) met een enorme grijns op zijn gezicht.

Jeroen Sloot, Senaka Lukens, Wessel Bottenberg en Ralf van den Bobbelsteen lieten flink van zich horen (zie video) en maakten van kermismaandag een succes. Het nieuwe concept leek haast op een festival. Want er waren speciale T-shirts gemaakt met daarop ‘I Love Monday’. En die werden door jong en oud volop gedragen. Stichting Draaimolen wil volgend jaar nog groter uitpakken met de aankleding.

Eibergenaar Hans Hanning geniet ook van zijn laatste dag als voorzitter bij stichting Draaimolen. “Ik ga het zeker missen. Maar ik heb veel vertrouwen in de bestuurleden die het werk gaan overnemen. Ik kijk met een tevreden gevoel terug op mijn voorzitterschap. We hebben de afgelopen zes jaar iets neergezet en daar ben ik trots op. Denk aan dit podium en de kermisloterij.”

Maar Hanning laat weten dat stichting Draaimolen niet stil zit. “We willen de kermis nog meer uitbreiden naar de Grotestraat. Waarschijnlijk wordt het podium dan verplaatst in de richting van café de Klok en hebben we meer ruimte voor attracties. Maar eerst moeten we in met de gemeente om de tafel.”

Tijdens de kermis moest de politie een aantal keren in actie komen. Agenten moesten zaterdagavond lastige jongeren van het kermisterrein ‘vegen’ met behulp van politiehonden. Ook werden er twee verdachten aangehouden ter zake belediging.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2187]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven