Eibergenaar met drank op uit de bocht

EIBERGEN/GROENLO – Een 41-jarige man uit Eibergen was in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.20 uur betrokken bij een ongeval op de Winterswijkseweg N319 te Groenlo. Ter hoogte van de Oostermeenweg raakte hij met zijn auto van de weg, ramde twee bomen en kwam in een sloot tot stilstand. De auto raakte hierbij totalloss. De wrakstukken lagen over een groot gebied verspreid.

Mogelijk heeft de bestuurder een flauwe bocht over het hoofd gezien. De bestuurder was aanspreekbaar en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens de politie was er drank in het spel al is nog niet bekend hoeveel.

Omdat de man aangaf niet alleen in het voertuig te hebben gezeten is er door de hulpdiensten in de omgeving van het ongeval langdurig gezocht naar eventuele andere slachtoffers. Hierbij heeft de brandweer ook een warmtecamera ingezet.

De weg is enkele uren afgesloten geweest in verband met het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse en de berging van het wrak. Een opgeroepen traumahelikopter is gecanceld.

[nggallery id=2180]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven