Nieuwe coverband BeatLine is ‘geboren’

samengesteldEIBERGEN – De leden van de nieuwe coverband BeatLine staan te popelen om de eerste klanken te laten horen aan het publiek. Elke week zijn ze aan het oefenen voor de try-out die in november dit jaar zal gaan plaatsvinden. Bandlid Arie Wensink uit Eibergen heeft er alle vertrouwen in dat het goed komt. “De neuzen staan allemaal dezelfde kant op. Wat voor muziek we gaan spelen? Dansbare zestiger jaren nummers.”

De bandleden komen uit de hele regio: Arie Wensink (Eibergen), Jan Boevink (Rekken), Fred Odink (Haaksbergen), Martin Hofman (Enschede), Loes Ossevoort (Delden) en Ben Nijhuis (Vriezenveen). De oprichting van BeatLine is gekomen doordat de band The Flames gaat stoppen met optreden. Wensink (65) en Boevink (66) maakten daar muziek. Zij namen het initiatief om BeatLine op te richten.

“We maken andere muziek dan bij The Flames. Je moet denken aan de Stones, Beatles, The Doors, Stones en Dave Berry. Op 28 januari 2012 zijn we voor het eerst te horen voor al het publiek. Dan zijn we bij De Oude Molen in Haaksbergen te vinden. Meer informatie hierover komt nog op onze website”, aldus Wensink.

Zangeres Loes Ossevoort (40) is het jongste lid van de band. De rest is allemaal de zesitg gepasseerd. Fred Odink (65): ”Ik voelde me een aantal weken terug net weer zestien jaar. We gingen al het apparatuur ophalen. Een heerlijk gevoel was dat!”

Meer informatie over de band BeatLine op www.beatline.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven