Opening van de kermis nog nooit zo druk!

tn_2011_0826Najaarskermis20110012EIBERGEN – De opening van de najaarkermis was vrijdag drukker dan ooit. Zeker vijfhonderd kinderen wilden Keet (Yvonne Coldeweijer) in levende lijve zien. ”Dit succes hadden we voor haar optreden gehoopt maar niet verwacht. Dit was letterlijk en figuurlijk een toppertje”, lacht Walter Leusink van stichting Draaimolen. Volgens de organisatie is het nog nooit zo druk geweest tijdens een openingsact.

“Maar wie is Keet eigenlijk?” Vroegen veel ouders zich af. Voor de kinderen was de actrice, zangeres en presentatrice van het programma Telekids zeker geen onbekende. Sterker nog ze zongen alle hits uit volle borst mee. Na het optreden wilden alle kinderen met Keet op de foto. Ook werden er handtekeningen uitgedeeld. Grappig was dat de tv-ster helemaal geen pen en kaartjes bij zich had. Overal werden papiertjes vandaan ‘getoverd’.

De eerste dag van de kermis werd afgesloten met een optreden van AC/Dixi. Leusink om 23.00 uur: “Het begint al lekker vol te lopen. Ondanks de slechte weersvoorspellingen valt de belangstelling niet tegen.” Zaterdagavond kunnen mensen kiezen. Een bezoekje aan het openluchttheater (optreden Boh Foi Toch) of het podium op de Brink (radio Veronica DJ Tour).

Foto’s Yvonne Berends:
[nggallery id=2182]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven