Plusmarkt wordt nu compleet vernieuwd!

tn_Afbeelding nieuw Roy 33312EIBERGEN – Er is niets meer over van de oude Plus-supermarkt. De winkel aan de Simmelinkstraat is compleet gestript. Lokale bedrijven zoals Penterman en HJ Techniek zijn op dit moment druk bezig om de winkelruimte te vernieuwen. De ‘nieuwe’ supermarkt gaat op 25 augustus (8.00 uur) weer open. Dan openen de kinderen van eigenaar Mark Koenders de modernste supermarkt van Eibergen.

Er is al eerder (2009) een verbouwing geweest. Maar dat was niets vergeleken met deze renovatie. Nu wordt alles volledig vernieuwd. Van de vloer tot plafond, stellingen, leidingen en een deel van de koelingen. Koenders: “Nu kunnen we weer tien jaar vooruit. De winkel krijgt een nieuwe uitstraling en wordt ingericht in de stijl van de nieuwe formule.” Woensdag gingen alle artikelen met hoge kortingen de deur uit. Om 16.00 uur gingen de deuren dicht.

“De versproducten die over waren hebben we naar de voedselbank in Lichtenvoorde gebracht. Dat is beter dan weggooien. Nu maak je er veel mensen gelukkig mee. De Kruidenierswaren zijn tijdelijk opgeslagen bij de groothandel. Of het goed gaat met onze supermarkt? Jazeker!, anders kun je niet zo groot verbouwen”, vertelt Koenders.

Met man en macht wordt er gewerkt aan de klus. Alleen op woensdagavond waren er ruim zestig bouwvakkers aan het werk in het pand. De werkzaamheden zijn elke dag te volgen op twitter: @bbqsupermarkt. Voeg het account toe en blijf op de hoogte!

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2160]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven