Inval in woning aan J.W. Hagemanstraat

plantage 002-borderEIBERGEN – De politie heeft maandagavond omstreeks 22.15 uur een inval gedaan in een woning aan de J.W. Hagemanstraat. De voordeur van het huis werd met grof geweld opengebroken om binnen te komen. Zover bekend is er één persoon aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tijdens de inval was er veel politie ter plaatse. Zeker vier politievoertuigen stonden voor de Plusmarkt. Waarom de inval is gedaan wordt dinsdag bekend gemaakt door de politievoorlichter.

Update dinsdag 20 augustus:
Volgens de persvoorlichter van de politie is er in het pand een hennepplantage aangetroffen. De hennepplantage, ter groote van grofweg 750 planten, is dinsdag volledig ontmanteld. De aangehouden verdachte betreft een man van 31 jaar uit Arnhem. De stroom bleek illegaal afgetapt. Vermoedelijk legt de energieleverancier een naheffing op.

[nggallery id=2189]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven