Iedereen mag meedoen met de solexrit

NEEDE – Onder de vlag van de SEN ’76 organiseert Solexclub Vlearmoes-Angels uit Neede op woensdag 17 augustus voor de derde keer haar Solexrit naast de jaarlijkse Oldtimer-rit.

De Vlearmoes-Angels zijn op zoek naar Solex-rijders die deze avond de rit door het mooie Berkelland, met een lengte van ruim 35 kilometer, mee zouden willen tuffen om de rit tot een zo groot mogelijk Solex-spektakel te laten worden. Vertrek is vanaf 18.30 uur vanaf het feestterrein aan de Oranjelaan te Neede.

Ook voor mensen die niet in het bezit zijn van een Solex zal er een beperkt aantal Solexen beschikbaar zijn om kennis te maken met het fenomeen dat Solex-rijden heet. (In dat geval graag wel even vooraf reserveren, kosten €.20,00) Opgave kan via [email protected] of 06-19336084.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven