Veel media aandacht voor chocolade jurk

_HTH0919EIBERGEN – Als je iets unieks doet dan krijg je ook media-aandacht. Chocolatier Hans Hulshof moest maandagavond bijkomen van alle camera’s en journalisten. Hart van Nederland (SBS 6), Graafschap TV, Tubantia, Gelderlander, Telegraaf, Edwin Evers van radio 538, kidsweek, jeugdjournaal (NOS) en niet te vergeten deze site die het nieuws over de chocolade jurk als eerste naar buiten bracht.

Maandagmiddag is SBS 6 meer dan een uur bezig geweest met opnames van de chocolade jurk die gedragen werd door model Pauline Koeman (13) uit Eibergen. Ze moest wel even wennen aan alle camera’s. Voor het eerst trok Koeman de jurk aan (zie foto’s en film). Pauline heeft op school (Assink Lyceum) veel te vertellen na de vakantieperiode.

Hans Hulshof heeft wel vaker contact gehad met de media. In 2008 maakte bij de lekkerste bonbon van Nederland. “Maar zoveel aandacht heb ik nog nooit gehad. Ik verwacht na de uitzending van Hart van Nederland nog wel meer media. Hoe mijn collega’s reageren? Vooral op twitter komen veel reacties binnen. Ook zijn er chocolatiers die kaarten hebben gekocht voor de culinaire show. Ze willen de jurk niet missen”, laat Hulshof weten.

Fotograaf Han te Hennepe nam voor Nieuwsuitberkelland.nl dit weekend en maandag een kijkje tijdens het maken van de jurk en het bezoek van de media.

Foto’s Han te Hennepe:
[nggallery id=2176]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven