Winkelpersoneel houdt winkeldief aan

EIBERGEN – Politie  Berkelland heeft op woensdag 17 augustus een 32-jarige man uit Warnsveld verhoord over een winkeldiefstal in de C1000 aan de Brink in Eibergen. Hij had daar een fles sterke drank gestolen en een winkelmedewerker geslagen toen die hem wilde aanhouden.

De politie werd rond 18.00 uur door het winkelpersoneel over de diefstal geïnformeerd. Een winkelmedewerkster zag, dat de man de winkel uitging zonder een fles sterk drank te betalen. Winkelpersoneel zette een achtervolging in en wist de man op de Huenderstraat te pakken te krijgen.

Hierbij is een supermarktmedewerker door de winkeldief geslagen. De verdachte is aan de politie overgedragen. Agenten hebben hem meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven