BN’er Erik Hulzebosch duikt op in Neede!

tn_DSC05501NEEDE – Afgelopen donderdagavond kreeg Neede bezoek van een bekende Nederlander. Tijdens de heropening van industrieterrein Whemergaarden dook Erik Hulzebosch op. Hij vermaakte een grote groep ondernemers in de hal van autoschade Markerink. Hulzebosch: “Ik kom hier om te ouwehoeren en een feestje te maken.” En dat gebeurde ook, met zijn praatjes maakte hij iedereen aan het lachen (zie video).

Maar dat was nog niet alles. Hulzebosch pakte de microfoon en begon spontaan te zingen en zette de hele hal op z’n kop. Wim en Bert Markerink hebben de BN’er naar Neede gehaald. De komst van Erik Hulzebosch is tot het laatste moment geheim gebleven. Zijn auto werd zelfs verstopt in de werkplaats bij installatiebedrijf Ten Hoopen.

Tijdens de bijeenkomst is er iets bijzonders onthuld: een nieuw digitaal welkomsbord. Binnenkort komen deze borden te staan langs vier invalswegen in Neede. “Handig voor de aankondiging van activiteiten zoals de survival”, aldus wethouder Han Boer die ook een feestje aan het vieren was. Het opknappen van het industrieterrein heeft in totaal vijf miljoen euro gekost.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2254]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven