Circus Renz brengt bezoek aan Eibergen

EIBERGEN – Het beroemde circus Renz uit Berlijn, met een circustraditie van meer dan 100 jaar, bezoekt binnenkort Eibergen met een spectaculaire en geheel vernieuwde circusshow. De grootste circustent van Nederland zal worden opgebouwd op de Nieuwe Maat. Waar van 29 september tot en met 2 oktober voorstellingen zullen worden verzorgd.

Het is circus Renz wederom gelukt een spectaculair programma 2011 samen te stellen met vele dieren, zoals tijgers, leeuwen, Indische olifanten, kamelen, paarden, pony’s en katten. De dieren worden op humane wijze gepresenteerd door Bernhard Renz, Enrico Frank, Eva Cris en Sasha en Janine Prehn.

Acrobatiek en luchtnummers zullen worden verzorgd door de gezusters Renz en andere internationale artiesten die het publiek zullen laten huiveren met hun soms gevaarlijke acts. Natuurlijk ontbreken de clowns en jongleurs ook niet in dit traditionele circus met zijn lange geschiedenis.

Er zijn de laatste maanden diverse dieren geboren in het circus die natuurlijk voor het publiek te bezichtigen zullen zijn.
U kunt een voordelig bezoek brengen aan dit circus, door gebruik te maken van een van de vele reductiekaarten, welke bij de deelnemende winkels (voorzien van een raamposter) liggen.

Donderdag 29 september 19.00 uur premiere vrijdag 30 september 16.15 uur en 19.00 uur zaterdag 1 oktober 15.00 uur en 19.00 uur zondag 2 oktober 14.00 uur Meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven