Borden zijn 10 dagen onnodig afgeplakt!

afbeelding-nieuw-roy-278EIBERGEN – Is de Grotestraat opeens geen eenrichtingsweg meer? Als je de borden moet geloven wel! Al meer dan tien dagen zijn de borden onnodig afgeplakt ter hoogte van de apotheek en kunnen automobilisten via beide kanten door de Grotestraat rijden. Maar wie is er verantwoordelijk voor deze fout? Volgens een ondernemer in de straat heeft de wijkagent – Rob van Meurs – tijdens de kermis toestemming gegeven om de boel af te plakken.

De borden zijn afgedekt omdat automobilisten niet via de Klok de Grotestraat konden uitrijden. Wijkagent Van Meurs: “Ze waren aan het opbouwen bij de Klok. Ik heb toen aangegeven dat ze de borden even moesten afdekken omdat het verkeer geen kant op kon. Ook heb ik laten weten dat ze na de werkzaamheden het plastic moesten verwijderen. Kennelijk zijn ze dat vergeten.”

Naar aanleiding van het telefoontje van NUB gaat de politie vanavond (vrijdag) tijdens de horecadienst het plastic en de tape van de borden halen. Raar dat niemand een melding gemaakt heeft van de gevaarlijke situatie in de straat.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven