Euphonia houdt zaterdag een Open Huis

EIBERGEN – Muziekvereniging Euphonia Eibergen speelt in op het wegvallen van de muziekschool in Berkelland. Daarom organiseert de vereniging een Open Huis op 3 september. Euphonia zal samen met de muziekdocenten van het Segnocollectief de opleidingen gaan verzorgen.

Leerlingen, oud en jong, kunnen door lid te worden van de vereniging fiks besparen op de lesgelden. Naast het voordeel op lesgelden is het nu ook extra voordelig om lid te worden van onze vereniging. Om alle jeugd en ouders kennis te laten maken met Euphonia, organiseert Euphonia op 3 september a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur een Open Huis in het Spieker in Eibergen.

Kinderen die graag een instrument willen gaan bespelen hoeven niet eerst naar een blokfluitklas of andere vorm van algemeen vormend muziekonderwijs. Tijdens het Open Huis zullen de leden van Euphonia informatie geven over de vereniging en lesgelden. Natuurlijk kunnen ook alle instrumenten geprobeerd worden: Van blaasinstrument tot slagwerk, alles zal aanwezig zijn.

Om een nog beter idee te krijgen bij de instrumenten, zullen de leden zowel individueel als in kleine groepjes muziek ten gehore brengen. Het Jachthoornkorps houdt een openbare repetitie waarbij ook de majorettes aanwezig zullen zijn. Daarnaast zal Rieke Leuverink een nog relatief onbekend muziekinstrument gaan promotten waarmee Euphonia mogelijk een lesklas zal gaan opzetten.

Het Open Huis wordt gehouden in het Spieker in Eibergen en begint om 10.00 uur. Meer informatie is ook te vinden via de website van Euphonia Eibergen http://www.euphoniaeibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven