Flinke aanrijding op ‘gevaarlijke’ kruising

tn_Afbeelding nieuw Roy 510EIBERGEN – Op de kruising Stokkersweg met de Borculoseweg zijn maandagmiddag omstreeks 17.30 uur drie auto’s betrokken geraakt bij een ongeval. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden. De bestuurder die het ongeval veroorzaakte – een 59-jarige man uit Neede – had zeker een engeltje op zijn schouder. Zijn voertuig raakte volledig total-loss. Politie Berkelland kwam na de aanrijding snel ter plaatse om een onderzoek te starten naar de oorzaak.

Ook werd het verkeer door agenten in goede banen geleid. Een ambulance kwam op verzoek van de politie naar het ongeval om de bestuurders en inzittenden te controleren. Niemand raakte gewond.

De Needenaar stak met zijn Renault de kruising over (richting Neede) en zag daarbij een bestuurder (62 jaar uit Aalten) die vanuit Eibergen kwam over het hoofd. De auto’s kwamen hierdoor met elkaar in botsing. Een auto die stil stond – om over te steken – werd ook geraakt. Alle voertuigen werden afgesleept. De kruising is op dit moment één van de gevaarlijkste kruisingen van Gelderland.

Er gebeuren regelmatig ongevallen op het punt. Wordt het niet eens tijd voor stopborden?

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2240]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven