Kastello zet circustent op aan Roodland

igp0899NEEDE – Na een tournee die door Scandinavië en thuisland Duitsland ging is het circus Kastello nu in Nederland op reis. Van 28 September tot  2 oktober komt het reizende circusdorp naar Neede. Op het terrein aan het Roodland staat het circus gedurende deze periode opgesteld.

”Je hoeft niet groot te zijn om goed te zijn”, vertelt Francois Kaselowsky. Francois is naast vuurspuwer, handstandacrobaat en de persoon die de paarden presenteert ook nog directeur van het Circus Kastello. Samen met zijn vrouw Beatrix en dochter Cindy reist hij al sinds 1998 door heel Europa rond.

Natuurlijk zijn er ook dieren in het circus Kastello. ”Wij presenteren onder andere onze paarden en pony’s in de circuspiste. Dierenwelzijn staat bij ons op nummer één”, aldus Francois. ”De dieren zijn gelukkig bij ons en wij zijn gelukkig met de dieren.”

Circus Kastello speelt op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 16.15 uur en zondag is er nog een voorstelling om 14.00 uur. Het circus hanteert lage entreeprijzen, als kind ben je al vanaf 10,00 euro binnen en de prijzen voor volwassenen beginnen bij 12,00 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven