Nieuw sportcentrum in Borculo is een feit

afbeelding-nieuw-roy-407BORCULO – Sportliefhebbers in Borculo en omgeving opgelet! Binnenkort opent er een nieuw sportcentrum aan de Muraltplein. Eigenaresse Gelorma Palamara uit Almelo heeft dat maandag officieel naar buiten gebracht. Het sport- en fitnesscentrum ‘Movado’ komt in het pand waar nu schildersbedrijf Jan Bosch zit. Op 15 oktober – na een kleine verbouwing – gaan de deuren van Movado open.

Voornamelijk vrouwen kunnen bij het sportcentrum terecht. “We gaan ons richten op circuittrainingen, cardiofitness, Zumba, gericht trainen op vermindering buikomvang en advies over gewichtsverlies en -beheersing. Oja, de Better Belly mag ik ook niet vergeten te noemen, dit is een band die 50 graden warm wordt en zorgt voor een snelle verbranding. Dit is de laatste tijd een hype”, meldt Palamara.

Op 15 en 17 wordt er tevens een open huis gehouden voor alle belangstellenden. Firma Bosch verdwijnt niet uit Borculo. Het bedrijf verhuist naar het pand ernaast, waar Bosch ook pandeigenaar van is. Meer info op www.muvadosports.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven