Ondernemer Ebbers heeft grote plannen

tn_afbeelding-nieuw-roy-288EIBERGEN – Binnenkort ondergaat de Welkoop in Eibergen een grote metamorfose. De grootste veranderingen worden uitgevoerd op het buitenterrein. Naast het pand komt een overkapping van ruim 300 vierkante meter. Deze is volgens ondernemer Patrick Ebbers nodig om de producten zoals tuinhout, tuinmeubelen en potgrond beter te presenteren. In december moet het project klaar zijn.

“Nu staat alles in weer en wind en daar worden de goederen niet beter op. Naast de overkapping komen er ook extra parkeerplaatsen. Dat zullen er ruim dertig zijn. In de winkel gaan we ook wat zaken vernieuwen. De winkel krijgt een andere uitstraling. Een beetje in de stijl van een bouwmarkt.”

In week 6 (2012) hoopt Ebbers klaar te zijn met de verbouwing. “We bieden lokale aannemers ook de kans om hun offertes in te dienen. De vergunningen zijn rond dus ik hoop dat we snel kunnen beginnen.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2211]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven