Voorbereidingen Oktoberfest in volle gang

nub_fotoNEEDE – Joyce van Eyck en Joachim Geerdink zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw evenement in Neede: de eerste editie van het Oktoberfest. Op 8 oktober (vanaf 19.30 uur) wordt de Spilbroekhal helemaal omgetoverd in Duitse sferen. De voorverkoop loopt op dit moment prima. “Er zijn al heel wat groepen die een plek gereserveerd hebben”, zegt Geerdink.

“Grappig is dat hele families zich aanmelden. Het wordt een echt traditioneel feest, met bierpullen, Duitse muziek en niet te vergeten de braadworst.” De opening van het feest wordt verricht door de Leeuwerikstars. Daarna zullen de muzikanten van het Molenbergkapel en volkszanger Donny uit Groenlo hun talenten laten zien.

”Het idee is eigenlijk geboren bij Herman Pleiter. Maar hij wilde het niet zelf organiseren. Ik ging een keer met Joachim wat eten bij Frankies Bistro. Daar hebben we wat zitten brainstormen. Na het eten hebben we meteen de knoop doorgehakt”, aldus van Eyck.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij ’t Spilbroek, Tabakorie Rona, Vally’s, café d’n Rooi’n Vos en café de Ruif. Er is ook een mogelijkheid tafels te reserveren voor groepen of bedrijven meer informatie: [email protected] of 06-13722228.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven