Was dat de Postcodeloterij in de Loolaan?

tn_Afbeelding nieuw Roy 257RUURLO – Het leek wel of de Postcodeloterij een prijs kwam uitdelen. Zo blij waren de buurtbewoners aan de Loolaan toen de voorzitter van de oranjeverenging – Bas Brinkerink – met een grote bos bloemen de straat in kwam fietsen. Brinkerink kwam samen met twee andere bestuursleden vertellen dat de Loolaan de mooiste straatverlichting heeft van het dorp.

“De verlichting in de straat heeft eenheid, is origineel, feestelijk en is fleurig door de tulpen. Een jury uit Borculo heeft alle straten bezocht en de winnaar bepaald”, geeft Hans Regelink aan. Het ontwerp is gemaakt door Ric Besselink. Diana Eggink: “We hadden drie ideeën. Dit is het uiteindelijk geworden. Het past mooi bij de straat waar de oude boerderij ’t Loo naar genoemd is.”

De buurt had wel een beetje verwacht dat ze de eerste prijs zouden winnen. “We hebben ook een rondje gemaakt door de straten”. laat Eggink stiekem weten. “De Pasmanshaard had ook wat nieuws in de straat. Maar dat was volgens onze ogen niet zo mooi dan dit.”

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2202]

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven