Wijnboer stelt bedrijf open voor publiek

EIBERGEN – Op zondag 2 oktober (van 11.00 tot 17.00 uur) wordt de jaarlijkse ‘Open Wijngaarddag’ gehouden. Wijngaard Hof van Gelderland, aan de Winterswijkseweg, zal ook dit jaar weer open zijn. Voor wie een kijkje wil nemen in de wijngaard, zich het hoe en wat wil laten uitleggen, en teruggekeerd van een wandeling langs de druivenranken, en een wijntje wil proeven op het terras.

Het erf is weer aangekleed met Arfgood meubels, om er eens lekker bij te gaan zitten. Maar er is dit jaar meer te beleven. Het thema is: de smaak van Berkelland. Er zijn nu meer streekproducten bij elkaar gebracht, en ze kunnen geproefd worden.

Zo is Claudia Krooshof er met haar boerenzuivel. In haar kraam liggen ook de producten van een andere duurzaam werkende collega: heerlijke home-made pasta’s. De vleesproducten van Decora, gemaakt van Hereford vleeskoeien, zijn ook van de partij. Er worden diverse soorten broodjes gebakken.

En dan is er ook nog een grote pan met druivenplukkerssoep, waar de warme broodjes uiteraard goed bij passen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven