Winkeliers in Ruurlo druk met volksfeest

tn_Afbeelding nieuw Roy 191RUURLO – Een groep Ruurlose ondernemers heeft maandagavond flink wat overuren gemaakt. Ze waren druk in de weer met de ‘beroemdste’ straatverlichting van het dorp: ‘Reurle Neugt Oe’. Het was nog een hele klus om de kermisverlichting de lucht in te krijgen.

Maar gelukkig waren de winkeliers in het bezit van een hoogwerker. Één van de ondernemers – Bert Stegeman – moest het zware werk doen (zie foto’s). “We hebben nog nooit een prijs gewonnen! Terwijl dit de bekendste verlichting van het dorp is tijdens de septemberfeesten”, lacht Stegeman.

Vrijdag barst het feest los in Ruurlo. Wat nieuw is dat de volksspelen verplaatst zijn naar de Blikmansweide. En dat is precies 25 jaar geleden dat daar de spelen zijn gehouden.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2199]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven