Zwaar ongeval in buitengebied van Neede

tn_Afbeelding nieuw Roy 33573NOORDIJK – Op de kruising Markveldseweg met de Benninkdijk zijn donderdagavond na een flinke aanrijding twee bestuurders gewond geraakt. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing. De huldiensten werden omstreeks 20.10 uur opgeroepen om eerste hulp te verlenen. Bij één auto moest de brandweer het dak eraf knippen om een 48-jarige automobiliste uit Neede te bevrijden.

Een gele Volkswagen (met daarin een bestuurder en twee inzittenden) reed op de Benninkdijk. Door een nog onbekende oorzaak botste de bestuurder tegen een Suzuki die op de Markveldseweg reed komende vanaf camping ’t Klumpke. De Suzuki kwam door de klap in een weiland terecht.

De automobiliste moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. Zij werd overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder van de Volkswagen (26-jarige jongen uit Neede) werd per ambulance afgevoerd.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2193]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven