Automobilisten van de weg voor controle

BORCULO – De politie heeft samen met Veilig Verkeer Nederland een grote verkeerscontrole gehouden aan de Spoorstraat in Borculo. In totaal werden 138 voertuigen van de weg gehaald bij autobedrijf Bruggink. Alcohol en verlichting waren vrijdagavond de belangrijkste zaken waarop werd gecontroleerd. Honderdnegenendertig bestuurders moesten meedoen aan een blaastest.

Één automobilist zat met teveel alcohol achter het stuur en kreeg daarom een proces verbaal. Vijf bestuurders droegen geen gorden, bij vijftien auto’s werd de verlichting ter plaatse gerepareerd, en een man kreeg een bekeuring omdat hij geen kentekenplaat op zijn aanhanger had zitten.

Naast auto’s werden ook fietsers gecontroleerd. Tien inwoners moesten hun verlichting meteen laten maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven