Kapper Hairworld is helemaal vernieuwd

tn_DSC05967EIBERGEN – Hairwold in Eibergen heeft een metamorfose ondergaan. Van binnen en buiten heeft de zaak een nieuwe look gekregen. “We hebben onze zaak aangepast aan de tijd. De grootste verandering is dat mensen nu zonder afspraak bij ons terecht kunnen. Klanten zijn vaak gehaast en willen komen wanneer het hun uitkomt”, vertelt Maurice Startman.

Ook zijn de prijzen van de Eibergse kapper verlaagd. “Ik heb in deze regio elf kapperszaken op die manier kan ik voordelig inkopen.” De zaak is opgeknapt door ondernemers uit Eibergen. HJ Techniek, Stoverink, Kiffen, Imago belettering, en Penterman.

Dinsdag ging de vernieuwde zaak open. De klanten reageerden meteen positief op het nieuwe concept.

Foto’s Roy Nijman:
[nggallery id=2276]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven