Krijgt het buitengebied nu ook glasvezel?

RUURLO – Glasvezel wordt in rap tempo aangelegd in de kernen van Berkelland en Bronckhorst. Alleen de buitengebieden en de industrieterreinen worden volgens Dinant Brummelman vergeten. De initiatiefnemer start een actie om ook mensen in het buitengebied de kans te geven om in aanmerking te komen voor een glasvezelnetwerk.

In beide gemeenten zijn ongeveer 15600 adressen in het buitengebied en industrieterrein. Om het aanleggen van betaalbaar en misschien mogelijk te maken dient er 50% zich aan te melden voor belangstelling voor een glasvezel aansluiting. Dus in totaal moeten 7800 belangstellende uit Berkelland en Bronkhorst zich aanmelden.

Het gaat nu niet alleen om particulieren gebruikers maar ook bedrijven kunnen zich aanmelden voor een glasvezel aansluiting. Via www.buitengebiedopglasvezel.nl kunnen inwoners zich aanmelden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven